Ügyfél visszajelzések

Visszajelzések

Klauval akkor hozott össze a sors, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Egy Facebookon megosztott írása érintett meg, mert ez az írás rátapintott egy élethelyzetemre, amivel régóta gondjaim voltak. Szívből ajánlom Klaut mindenkinek, aki valamilyen nehéz élethelyzetben van, annak, aki változtatni szeretne az életén, fejlődni, rájönni összefüggésekre, önismeretre szert tenni, jobbá válni valamiben, gyógyítani ÖNMAGÁT és a LELKÉT, ezen keresztül akár a CSALÁDJÁT. Én minden alkalmat nagyon várok, amikor együtt dolgozhatunk.
Szabó-Kovács Edina
Eladó
Klaut szeretném nektek ajánlani. Megmondom őszintén, hogy ahhoz, hogy bírjam a pörgést és meghaladjam önmagam a saját önismereti témáimban hozzá fordultam. Kértem, hogy segítsen a testemmel is lekísérni a fejlődést, a testem és a lelkem között közvetíteni és tudatosítani a testem üzenetèt. Szuperül működik. A küldetésével 100%-ban egyetértek! Olyan mély folyamatban kísért, hogy arról majd egy külön posztban írok. Forduljatok hozzá bizalommal!
Szikszai Zsuzsanna
asztrológus
Hálás vagyok, hogy hozzád, a te jógaórádra sodort az élet! Minden benne volt, erő, harmónia és jelenlét. Köszönöm a mai megtisztulást!
Malya Kitti
Tanuló
A képzés óta sok élethelyzetemre máshogy tekintek: segített megérteni, hogy egyes reakcióim valójában múltbeli, feldolgozatlan sérelmekre adott reakciók, s rámutatott olyan dolgokra, amit magamnak sem vallottam be eddig. Sokat tanultam arról, hogy nekünk kell megvédeni a saját határainkat, és nem mások igényeit helyezni előtérbe, mert ez megbetegít. A képzés óta sokkal több figyelmet szánok saját testem mélyebb megismerésére, s elkezdtem holdnaplót vezetni, figyelni testi / lelki állapotomat a ciklusom során. Hiszem, hogy az önismereti útnak sosincs vége, és sok inspirációt nyertem a továbbhaladási irányokkal kapcsolatban.
Kovács Nóra
Jógaoktató
Sokat segít az, hogy már ahogy belépek egyből nagy mosollyal fogadsz, majd az órán érezni lehet benned az energiát, dinamikát, nőiességet mégis a nyugodtságot, higgadtságot és az átszellemülést. Mindig nehéz este elindulni egy-egy órára, főleg egy-egy nehéz nap/hét után, de sosem bánom meg és mindig jóval kiegyensúlyozottabban és boldogabban jövök ki a jóga után. Persze ez magának a jógának is a hatása, de elképesztően sokat segít, hogy egy ilyen csodás, mosolygós, hozzáértő oktató tartja, mint te.
Papp Noémi
Szoftverfejlesztő mérnök
A legjobb döntés volt, hogy Klauhoz mentem. Nem múlhat el úgy egy keddi nap, hogy nem Klauval zárom egy Flow jóga óra keretein belül. Az órákon keresztül nem csak a fizikailag változtam meg, hanem lelkileg is. Úgy érzem sokkal nagyobb lelki biztonság és önbizalom van bennem. Fontosnak érzem kiemelni, hogy az önbizalmat, úgy értem, hogy megtanultam bízni a saját testemben, és szeretem ahogy feszegeti határait, szeretem ahogy együtt dolgozunk. Köszönöm, hogy lehetőséget kaptam ennek megtapasztalására!
Jakab Klaudia
Design- és művészet menedzsment

Kapcsolat