Szolgáltatások

Ha úgy érzed, hogy

szeretnél közelebb kerülni valódi Önmagadhoz!

Mert megérdemled, hogy teljesnek érezd magad, hogy elhidd, elég szerethető vagy, elég jó vagy, 

ELÉG VAGY!

Integrál Jógaterápia

Az általam kidolgozott módszer az integrál pszichológia és a jóga rendszerén alapuló folyamat, ahol a fókuszban a női traumafeldolgozás és önismeret áll. A 90 perces ülés első 30-45 percében segítő beszélgetés során a szavak szintjén feltárjuk az aktuális lelki folyamatokat, majd egy vezetett meditáció után az feltárt folyamatra fókuszált jógagyakorlattal oldjuk a testben elfojtott, letapadt érzelmi lenyomatokat, traumatikus élményeket.

Mikor érdemes eljönnöd?

 

Integrál önismereti tanácsadás

Az 1 órás ülések alkalmával a segítő beszélgetésben tátjuk fel a belső folyamataidat, ahol én a tükör vagyok neked, amiben megismerheted saját belső, tudattalan működésedet, mintáidat, elhárító mechanizmusaidat. A felismerés, a döntés a tiéd. Én a biztonságos teret adom neked, amiben őszinte önmagad lehetsz, álarcok és tabuk nélkül.

Mikor érdemes eljönnöd?

 

A változás veled kezdődik!

Itt vagyok, hogy kísérjelek az úton!

Jelentkezz be az első konzultációra!

„Van egy erő, ami szüléskor eljön a nőhöz. Nem kérik, egyszerűen csak elárasztja őket. Összegyűlik, mint felhő a szemhatáron, átsuhan az égen és magával hoz egy gyermeket.”

(Penny Armstrong)

Dúlai szemléletű kismama jóga

A női jógából kialakuló kismamajóga a várandósság élettani változásaihoz igazodik és elsődleges célja, hogy a várandós nő megélje önön tökéletességét, bízzon női erejében, támogassa a lelki változásokat, és segítse a babával való mélyebb kapcsolódást.

Kutatások kimutatták, hogy a várandósság alatti jóga csökkenti a stresszt és nemcsak a méhen belül töltött időszakban javítja a babák idegfejlődését, hanem a születés utáni hónapokban, és kora gyermekkorban is.

Mit ad a kismamajóga még?

Baba-mama jóga mozgásfejlesztéssel

Az anya regenerálódását segítő gyakorlatok mellet nagy hangsúlyt kap az órán a babák mozgásfejlődését támogató gyakorlatsor.

Az órai ászanák tudatos felépítése elősegíti a babák idegredszeri- és mozgásfejlődésének egészséges kialakulását azáltal, hogy stimuláljuk a kisbabák taktilis-, proprioceptív – és vesztibuláris rendszerét, mindezt játékos formában énekekkel és mondókákkal tarkítva.

Mit ad a babának és a mamának?

 

Jóga flow

A Vinyasa Flow egy olyan dinamikus jóga irányzat, ahol a mozdulatok egymásutániságát a légzésünk ritmusa adja. A figyelem fókusza a légzés és mozgás összehangolt folyamata, így az elme teljesen elcsendesedik, feloldódik az áramlásban, és létrejön a valódi mozgó meditáció.

Mire számíthatsz a Flow jóga órán?

Detox Jóga

A Detox-jóga gyakorlatsor célja a szervek, szövetek, a sejtek és maga a lélek megtisztítása a felgyülemlett méreganyagoktól.

Ez a jógaóra egy kötött sorozatra épül, tehát minden órán ugyanazok a jógapózok követik egymást egy tudatosan felépített rendszerben. A méregtelenítés elérése érdekében több eszközt alkalmazunk a sorozatban

Hogyan hat a Detox jóga?

Áramló meditáció

Az elme hullámzásának lecsendesítése

„Yogas citta vritti nirodha.”

Női jóga

A női jóga út a belső valódi nőieséged felé. A női ciklus különböző szakaszaihoz igazított óra, ahol a Holddal összehangolt gyakorlás segít számodra visszakapcsolódni a női ciklusod természetes áramlásához. Ez az ősi ritmus, ami ott van a szívverésben, a légzés ütemében, a napszakok és évszakok váltakozásában, segít visszatalálni és együtt áramolni a természettel. A ciklusunk egy ajándék, ami a teremtés ősi misztériumát hordozza magában. A női jóga gyakorlás arra késztet minket, hogy megtaláljuk a belső középpontot, amely a forrása a saját női létezésünknek, és amelyből felmerül a női lét sokszínűsége.

A női jóga hatásmechanizmusa:

Szülésre bocsátó szertartás

Workshopok

Szülésre bocsájó szertartás

A Blessingway, eredetileg egy navajo indián szertartás, amely során megáldották azokat, akik az életükben nagy mérföldkőhöz érkeztek, így kívánva sok szerencsét és kérve áldást az útjukra. A szülésre bocsátó ünnep, egy bensőséges szertartás, ahol a kismama anyatársaival egybegyűlve felkészül a szülésre, az anyává válásra. Ekkor az összetartás, összetartozás, a megáldás, a jókívánságok, a támogatás és az együttérzés erejével indulnak útnak.

„Hálás vagyok ezért az új lényért aki kicsi testben, de nagy lélekben, aki ajándékként került közénk.
Legyek érzékeny a szentségre, ahogy ápolom és tanulok tőle. Adj türelmet. Adj erőt.
És adj bölcsességet és szeretetet, hogy segítsek a babámnak megtanulni a saját dalát énekelni.”

~ Annie Spring ~

Kapcsolat